Equitable Building

The Equitable Building has remained a cornerstone in the development and personality of the downtown Atlanta landscape and its adjacency to Woodruff Park. This was embraced through a creative platform within the lobby and amenities floor that helps the building become more approachable. Encouraging interactions at unexpected moments in an unforeseen setting, empowering those who use the space daily or are just passing by.


INSTALLATION PHOTOS

Lobby

The lobby’s digital interactive mirror was inspired by British sculptor Anish Kapoor. The mirror’s intent is to reflect movement from the lobby and encourage interactions within the community and the building.

Library Lounge

The Library Lounge on the 18th amenities floor was designed to encourage employees of the building to relax and work in different settings. Providing them with multiple seating areas, VR viewing room, games table, kitchen area and integrated DJ stand makes this floor a great place to host events and get to know your co-workers in a familiar yet new and inspiring atmosphere.

Breakout Bar